Overvekt

image51

Vaner er vonde å vende!

I over 10 år har jeg jobbet på en flott plass hvor mange mennesker med sykelig overvekt har gjort store grep med sin livsstil. Det har vært en stor glede å få følge med på hvordan humør, livslyst, fysisk og psykisk form har endret seg, til det bedre! 

Felles for alle ved oppstart var at de bar på så mange kilo ekstra at de disponerte for sykdom, evt også tidlig død og at de alle så inderlig gjerne ønsket å "gjøre jobben". Felles for veldig mange var også mye bekymring for om de ville klare å gjennomføre aktiviteter og tilbudet, eller også være sammen med så mange andre mennesker over lengre tid. Men, du verden så mye som var mulig for dem - som de ikke trodde på forhånd! Ja, for stort sett handlet det om det, at de selv ikke hadde "trua", mens vi søkte å "pushe" dem litt over deres egne grenser. Og akkurat i dette spennet mellom hva vi tror er mulig, og hva som faktisk er det, ligger det et KJEMPEPOTENSIALE! 


Har du sett programmet "Sinnasnekkeren" noen gang? Hvordan mennesker som har stoppet helt opp med oppussing av boligen sin, som fullstendig mangler ork og initiativ, får "superkrefter" og mestrer - når bare Otto kommer på besøk, med litt push, informasjon og materialer? Akkurat slik er det mulig å finne krefter en ikke trodde var der, under "de rette betingelsene".

De ønsker jeg å finne - for og sammen med deg! Og derfor tilbyr jeg ulike aktiviteter, som ordinære individuelle samtaler, gåturer og andre aktiviteter, foredrag eller også oppfølging i grupper. 


Tunge skritt kan bli lettere å gå, sammen?

Hver uke går jeg tur i området. En times rusletur i rolig tempo så ALLE kan henge med! Bli med da vel, så blir vi litt kjent? Logg deg inn i online-booking og meld deg på, eller ta kontakt på tlf 98878354, så ses vi.

Deltakelse på tur koster ingen ting!

.