Om oss

Janne Schiøll, psykolog

Janne var ferdig utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 2001 og har senere spesialisert seg i kognitiv terapi. 


Av arbeidspraksis har hun erfaring fra  smerteforskning ved STAMI, behandling for rus- og avhengighet ved DPS, mangeårig klinisk allmennpraksis, Raskere Tilbake-tilbud for sykemeldte og over 10 års erfaring med oppfølging av pasienter i rehabilitering for sykelig overvekt ved Nimi/Stamina Ringerike Rehabilitering  https://www.staminahelse.no/avdelinger/bedriftshelsetjeneste-buskerud/rehabilitering-ringerike/ .  

Janne har også i flere år undervist som psykolog på START-kurs  på  Lærings- og Mestringssenteret ved Bærum sykehus (https://vestreviken.no/avdelinger/lerings-og-mestringssenteret)


Janne har for tiden åpen klinikk mandag - onsdag  - fredag i Brynsveien 96. Tirsdager og torsdager jobber hun ved Stamina Helse, avdeling Ullevål. Hun har også  oppdrag for Dvergsdal Consulting (lederutvikling) og underviser stadig ved Bærum Sykehus (LMS).

Janne er  i sommer ellers også blitt "Friskis og Svettis"- instruktør og har formiddagspartier med sirkeltrening ved avdelingen på Avløs/Gjettum.Spesielt brenner Janne for å hjelpe dem som er hindret av sin egen angst eller eget kritiske blikk. De er så altfor mange! Nå håper hun å nå ut til disse og å utvikle tilbud som virkelig hjelper.


Janne har allerede lang og god erfaring med arbeid i grupper og følger gjerne opp pasienter som ønsker å holde kontakten og støtte hverandre i videre endringsarbeid. Dette kan gjerne være pasienter som er i eller har vært gjennom  et behandlingstilbud sammen, eller også andre som ønsker å møtes med regelmessige mellomrom, for å holde fokus og kontakten.


Ta gjerne kontakt med Janne, dersom du har spørsmål, tanker eller ideer om tilbud som kunne gjort hverdagen bedre for mange.


 Grip sjansen!